0

Alleen maar voordelen

Een online geboortelijst bij somethingblue.be bundelt de voordelen van een fysieke geboortelijst met de gemakken van online shoppen. U kiest in alle rust producten uit die u nodig heeft bij de komst van uw kleine spruit, terwijl vrienden en familie een makkelijk overzicht hebben van wat ze cadeau kunnen doen. Enkele klikken later schrijven uw naasten ‘een duwtje in de rug’ over naar een door u gekozen rekeningnummer zodat u in alle gemak de gekozen items kunt aankopen in de geselecteerde winkels of webshops.

Keuzevrijheid

Eenzelfde product kan in verschillende winkels sterk variëren in prijs. Indien u kiest voor een geboortelijst in een fysieke winkel, bent u aan hen én aan hun prijzen gebonden. Bij somethingblue.be kunt u wereldwijd shoppen en zoveel winkels of webshops combineren als u maar wilt.

Uniek

Wanneer u kiest voor somethingblue.be krijgt u een volledig gepersonaliseerde babysite. U kunt kiezen voor een standaardthema of u kunt een eigen thema aanbrengen. Meer nog, u kunt uw geboortekaartje zelfs als basis voor de lay-out van uw babysite kiezen! Elke pagina kunt u voorzien van een persoonlijke tekst, foto’s, ... Wenst u een foto-album aan te maken of een gastenboek open te zetten? Het kan allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat van uw verwachtingen!

Eenvoudig

Een babysite aanmaken bij somethingblue.bee is kinderspel. Ook met geringe computerkennis kunt u een prachtige babysite samenstellen. Via uw persoonlijke login kunt u in enkele muisklikken producten toevoegen, de lay-out aanpassen, foto’s uploaden of updates toevoegen. Indien u toch problemen ondervindt, kunt u rekenen op een vlotte en klantvriendelijke ondersteuning.

Betaling

Wanneer bezoekers hun cadeautjes uitgekozen hebben, kunnen ze hun winkelmandje afrekenen. Dit kan heel simpel door het totaalbedrag over te schrijven op úw persoonlijk rekeningnummer. Dit brengt de voordelen van de pamperrekening samen met het plezier van een cadeautje geven.

Gastenboek en fotoalbum

Ook een gastenboek en een fotoalbum behoren tot de mogelijkheden bij somethingblue.be. Laat vrienden en kennissen hun gelukswensen noteren in het gastenboek, laat hen meegenieten van de allereerste foto’s van uw schattige baby, ... Doordat gelukswensen en foto’s op 1 plaats verzameld kunnen worden, komt er voor u meer tijd vrij om te genieten van uw kleine spruit.